31.7.11

Ta vare på hverandre!

Jeg har prøvd å skrive i flere timer, men ordene strekker ikke til. Derfor vil jeg heller bare anbefale et innlegg, som jeg syns er fantastisk godt skrevet. Trykk her for å lese. (Innlegget er skrevet av denne unge, flotte herremannen).

Mine tanker går til alle som er rammet, og som har mistet noen i denne ubegripelige tragedien. Det kan være vanskelig, nærmest umulig, å finne mening i det meningsløse. Men heldigvis får gjerningsmannen motsatt effekt av hva han ønsket.

Ta vare på de gode, grunnleggende verdiene. Ta vare på styrken, varmen og motet. Ta vare på hverandre.


"Han stjal noen av de vakreste rosene våre. Men han kan ikke stanse våren" - Eskil Pedersen.

14 kommentarer:

 1. <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. Fantastisk. Takk for lesetips, Sofie!

  SvarSlett
 3. Det er helt forferdelig. Jeg kjente mange som var der, både som overlevde og ikke. Det var en jeg hadde blitt litt kjent med over facebook som skulle være utvekslingsstudent i Skottland nå til høsten. Det er så trist at han ikke får oppleve det!

  sv: tusen takk! Jeg begynner å gruglede meg!

  SvarSlett
 4. sv: uff... helt utrolig. Det jeg ikke fatter er at en person er i stand til å gjøre noe slikt.. men det finnes tydeligvis folk som er i stand til å gjøre det. Livet er kort, utrolig kort.

  SvarSlett
 5. Jeg ble faktisk skikkelig irritert når jeg så at du hadde slettet nesten alt du har publisert her. Hvorfor? Jeg fikk mye ut av det du skrev, og syns alltid det var nyttig og god lesning. Du er utrolig flink med ord og tekst. Kom tilbake!

  SvarSlett
 6. Du er kjempe flink å skrive!

  SvarSlett
 7. Nydelig at du laget et innlegg om dette ^^ Det er mange som mener at breivik ØDELA norge.. Det er noen som ikke forstår at dette bare er starten på et sterkere fellesskap

  SvarSlett
 8. Hei, jeg heter Elizabeth, jeg gikk gjennom en artikkel og fant ut om en mann som heter Dr Komoh. Jeg har lidd av problemer med oppbrudd med forskjellige menn. jeg måtte kontakte staveren. Steve var på randen for å forlate meg for en annen kvinne. men jeg ble positiv og trodde jeg kunne få ham tilbake og få ham til å bli. Kom og se, dr Komoh hjalp meg. Steve og jeg gifte seg snart. Dr Komoh er en fin mann, han hjalp meg også med å stoppe hjertestansproblemet mitt. Takk til ham og takk til Gud for gaven som er gitt til ham. Hvis du har noe problem, ta kontakt med ham på denne e-posten: godkomohspirit@gmail.com

  Kontakt ham for følgende og se det store arbeidet til Dr Komoh:
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  {2} Hvis du vil være veldig vellykket
  (3) Hvis du søker etter en jobb
  (4) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (5) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
  (6) Hvis du vil ha et barn.
  (7) Du vil være rik.
  (8) du vil få ekteskapsstaver
  (9) Fjern sykdom fra kroppen din
  (10) Bedriftsspell
  (11) Lotteri vinnende tall

  kontakt ham på denne e-posten: godkomohspirit@gmail.com

  SvarSlett