14.4.10

Det er ikke bare-bare å ha en venninne som er forfatter i en alder av atten år!


Kjære Regine.


I dag er det en stor glede å skrive til deg igjen. Samtidig er det så fryktelig vondt - åh, du skulle ha vært her!

Først og fremst vil jeg gratulere deg! Jeg skulle så gjerne ha gitt deg en klem, og vi skulle ha hoppet av glede sammen. For i dag er det din dag. Du hadde en drøm om at bloggen din skulle bli utgitt i bokform. Og drømmen din ble oppfylt!

For noen måneder siden ble jeg kontaktet av redaktøransvarlig, Bjørn Olav Jahr, en fantastisk dyktig og flott fyr. Du var jo veldig opptatt av hvordan journalister valgte å fremstille historien din i media, og jeg skal love deg at boka har vært i trygge hender. Bjørn Olav har gjort en fabelaktig jobb!

Han ville gjerne at jeg skulle bidra i arbeidet med boka. Det er, mildt sagt, en stor ære for meg. Som venn, men også som medblogger, fikk jeg i ansvar å se på kommentarutvalget fra lesere (NB! Jeg har ikke valgt ut mine egne kommentarer. Heller ikke kommentaren fra broren min). I tillegg fikk jeg lese alt av materiale til boka, og jeg fikk se forslag til design. Jeg kom hele veien med tilbakemeldinger, og én ting er sikkert: Vi er begge perfeksjonister, Regine!

Jeg gråt meg gjennom "arbeidet" - det var tøft, og jeg kan ikke beskrive hvor vanskelig det var å lese etterordtekstene fra moren din, Elise og Eli Ann. På samme tid var det veldig, veldig fint, og jeg kan ikke annet enn å la boka tale for seg selv.

Selv om jeg allerede hadde lest materialet til boka, var det helt spesielt å holde det ferdige resultatet i hendene. Og jeg er ganske så sikker på at du hadde digga det ferdige resultatet. Den er fantastisk! Jeg sitter her med to eksemplarer av boka di, og ja - selv om jeg allerede har lest den hundre ganger, vil jeg lese den om og om igjen.

I dag var jeg på bokutgivelsen din. Da jeg ankom Gyldendal, måtte jeg stå utenfor hovedinngangen og trekke pusten dypt et par ganger, før jeg omsider åpnet døren og gikk inn. Det var så utrolig flott å se foreldrene dine og søsteren din igjen, og jeg fikk endelig hilse på Regine-bestis, Eli Ann og foreldrene hennes. Likevel var det tøft og vanskelig. Alt føltes bare så uvirkelig, Regine. Der satt vi alle sammen, men hovedpersonen var ikke tilstede.

Da salen omsider ble fylt opp, kunne boklanseringen begynne. Boklansering høres så upersonlig ut, men det ble alt annet enn upersonlig. Med flotte lysbildefremvisninger, et lydopptak fra deg, Metallica rungende ut av høyttalerne, et utvalg av fotografiene dine, private bilder og høytopplesning fra Elise og Eli, gjorde det hele komplett. Det var så fint, men samtidig så vondt.

For min del har sorgen vært ensom. Alle dine nærmeste bor mange mil unna. Men i dag fikk jeg møte de som stod deg nærmest. Da Elise og Eli Ann leste opp tekstene sine fra boka, var det som om verden stoppet opp et lite øyeblikk. Det var så smertefullt, men likefullt så vakkert. Og det er ingen tvil om hva som står sterkest: Det er at vi alle - både kjente og ukjente, er så uendelig stolte av deg, Regine. Jeg sier det igjen: Du skulle virkelig ha vært her.

Om du bare visste, Regine, at denne boka allerede er en bestselger. Boka di skrev historie allerede før den ble satt ut i butikkhyllene. Boka di blir en selvfølge i alle bokhyller, og vi kan ta den frem på gode og dårlige dager. Boka vil være en viktig påminnelse. Boka setter alt i perspektiv, og budskapet ditt er foreviggjort: Vi må leve her og nå. Vi må sette pris på de små - og store gledene, og vi må ta vare på de rundt oss.

I kveld spiller yndlingsbandet ditt, Metallica i Oslo. Jeg ba folka dine om å headbange litt ekstra for deg. Og det er ingen tvil, Regine: Du er en høyt elsket person.

http://gyldendal.no/var/ezwebin_site/storage/images/gyldendal/fakta-og-dokumentar/biografier-og-memoarer/regines-bok/646281-9-nor-NO/Regines-bok_hd_image.jpg
______________________________________________________________________
Boka skal være tilgjengelig i de fleste bokhandlere fra dags dato, og kan også kjøpes på nettet her.

♥ Boka koster 299,-, og består av alle publiserte blogginnlegg, bilder (både Regines bilder og bilder som er tatt av henne) et lite utvalg kommentarer fra blogglesere, forord, etterord fra pårørende - i tillegg til tekster skrevet av Regine som familien har funnet i ettertid, samt bilder som ikke før er publisert.
♥ Deler av bokinntektene går til kreftsaken.

Tips alle venner og bekjente - spre budskapet! Jeg oppfordrer alle bloggere til å skrive om boka på bloggen sin.

♥ Dagbladet dekket saken fra boklanseringen i dag, og repotasjen kan dere se her. (Intervjuet med meg er noe rart fremstilt, for eksempel angående hvordan Regine og jeg ble kjent, men pytt!).
Jeg oppfordrer alle til å kjøpe denne boka. Det hadde betydd så enormt mye for Regine, men jeg tror det betyr minst like mye for hver enkelte leser av boka, at boka ble publisert. Vi kan nå holde bloggen hennes - og enda mer, i hendene. Vi har budskapet hennes på trykk, og vi kan ta det med oss i form av 284 sider.

Jeg vil avslutte for denne gang med et herlig sitat fra Gunnhild Corwin, som jeg var så heldig å møte i dag: "Hun sitter nok oppi hjørnet der og får det med seg".

64 kommentarer:

 1. Nydelig skrevet, Sofie! Jeg er sikker på at Regine feller en rørt tåre fra "oppi hjørnet der":)

  SvarSlett
 2. Skal absolutt kjøpe den! Det var det første jeg tenkte da jeg så artikkelen på vg. Blir nok fint og samtidig vondt og lese boka.

  SvarSlett
 3. Bra skrevet:- ) Dette er så uvirkelig, men åh, så deilig. Jeg skal så aaaabsolutt kjøpe boka!!!

  SvarSlett
 4. Og der har jeg funnet ut hva jeg skal ønske meg som komfpresang!

  Fantastisk skrevet.

  SvarSlett
 5. Den boka skal jeg skaffe, uten tvil. Hun har gjort en forskjell, en stor forskjell. Får frysninger og klump i halsen av å lese innlegget ditt.

  SvarSlett
 6. Boka er bestilt! Gledar meg til å kunne begynne å lese, samtidig som eg gruar meg til dei sterkaste innlegga.. Er ikkje få tårer som kjem til renne, det er eg sikker på.

  SvarSlett
 7. Fikk boka i posten i dag. Forhåndsbestilte den med en gang jeg så jeg kunne gjøre det. Jeg gru-gleder meg til å lese den, mest fordi jeg vet hvor sterkt det kommer til å bli.

  SvarSlett
 8. Til Sofie

  Eg skulle verkeleg ynskje for di (og familien hennar si) skuld at Regine fortsatt hadde levd, og at du kunne fått møtt ho mange gonger. For ho var heilt sikkert ein fantastisk person, slik som deg. Ho har utretta så mykje på desse 18 åra. Boka skal eg kjøpe og lese, og ha i bokhylla mi slik at eg kan ta den opp att og lese den når eg vil. Bloggen til Regine er verkeleg ein tankevekkar, og ein bør lære å setje pris på det ein har. Det blir fint å ha det på papir, for då varar det endå lengre. Og fleire kan få lese det, på denne måten kjem Regine til å leve lenge gjennom orda ho ein gong skreiv.

  <3 Andrine

  SvarSlett
 9. Gleder meg utrolig mye til å lese boka. Må nok ta meg en tur innom butikken og kjøpe kleenex før jeg leser den, for Regines historie treffer meg så dypt inni hjerterota. (Kunne forresten trengt noen kleenex nå også, du skriver utrolig vakkert og rørende, Sofsen.)

  SvarSlett
 10. Jeanette: Så bra!

  Anonym: Åh, for et flott ønske!

  Ingrid: Ja, det skjønner jeg godt. Det går ikke an å beskrive hvor jævlig det er, når to foreldre forteller om det å miste sin umistelige datter. Det går ikke an å beskrive hvor urettferdig det er, når en søster plutselig blir enebarn. Det er helt umulig å sette ord på det, hvor grusomt og meningsløst det må være å miste sin bestevenninne. Å miste et familiemedlem, en venn - nei, det er bare helt forferdelig.

  Det er veldig tungt å lese, men det er jo samtidig en enorm tankevekker. God lesing! :)

  IT: <3

  Andrine: Åh, det var fint skrevet det! Du har så rett: "Og fleire kan få lese det, på denne måten kjem Regine til å leve gjennom orda ho ein gong skreiv". Nydelig sagt, og så utrolig sant.

  SvarSlett
 11. Jeg har bestilt den og jeg gleder/gruer meg til den kommer .. hvis du skjønner

  SvarSlett
 12. eg sitte her med tårer i øynene:) hu hadde fortjent å vert her:)
  bokå e allerede bestilt:)

  SvarSlett
 13. Kjempe fint skrevet.
  :-)

  SvarSlett
 14. Kjære Sofs

  Jeg tenkte masse på deg i går, og det gjør jeg nå også. Du har opplevd et stort tap og din måte å fortsette å snakke til Regine på er så vakker og så riktig. Jeg skulle så gjerne vært der i går, men det kunne jeg ikke klare. Tankene mine var der hele tiden. Men nå føler jeg at jeg gjennom dine ord her og gjennom bl.a. Dagbladets reportasje var litt med likevel.

  Jeg er så enig med deg, jeg er så stolt av Regine, og jeg savner Regine og vil alltid minnes Regine og denne eventyrlige måten hennes viktige budskap, holdninger, ord og bilder skulle komme til å få.

  Og det er vi ikke alene om, Sofsen...

  Åshild

  SvarSlett
 15. Denne dagen har mange ventet lenge på. Jeg skal selv kjøpe boka, og både gleder meg og gruer meg til å lese. Jeg vet med meg selv at jeg kommer til å gråte meg gjennom den, det kommer til å bli sterkt.

  SvarSlett
 16. Den boka SKAL jeg kjøpe!
  Utrolig fint skrevet, Sofsen, du er så flink!

  SvarSlett
 17. Regine var et utrolig menneske <3 Jeg er så utrolig stolt av henne. Hun lærte meg masse om livet igjennom bloggen sin. Du er utrolig heldig som ble venninne med vakre Regine. :) Jeg sikker på hun sitter å smiler hvor hun er nå og tenker på deg Sofie. Du er og forblir en fantastisk jente Sofie og jeg er sikker på at Regine er innom av og til å ser etter deg, hvis du skjønner? <3 Hun er et vakkert forbilde som jeg aldri kommer til å glemme. En slik godhet skal du lete lenge etter.

  SvarSlett
 18. Flott skrevet, Sofie. Neste besøk i bokhandelen blir klart brukt til å kjøpe Regines bok! :)

  SvarSlett
 19. Så vakkert skrevet. Jeg fulgte bloggen til kjære Regine til siste slutt og syns det er rørende å se så mange bry seg!
  Jeg har nettopp bestillt boken til Regine og skal være kjempestolt over å ha den i bokhylla mi! :)

  SvarSlett
 20. Har kjøpt boken i dag, og har nettopp lest Regines innlegg fra nøyaktig et år tilbake i tid, "14.april.2009 Jeg skal dø", helt grusomt hvor mye som har skjedd på det året fra bloggen virkelig tok av, og til vi nå sitter med Regines bok i hånda. Og Regine har alt vært borte fra dere i 4 forferdelige måneder..

  Ville bare fortelle deg at dere har gjort en kjempejobb med boka, og alt fra design til innhold virker som det er helt slik som den Regine jeg ble "kjent med" gjennom bloggen.
  Hun hadde garantert vært fornøyd med arbeidet dere har lagt ned i den.
  Regines minne vil alltid leve videre gjennom boken, og jeg håper den får hedersplassen i mange bokhyller, det har både boken dere som stod henne nær, og ikke minst Regine fortjent!

  SvarSlett
 21. Årets må-ha bok. Skal samle de kronene som blir til overs denne måneden og kjøpe boken :)

  SvarSlett
 22. Den er bestilit og blir nok lest mer enn en gang. Er så glad for at det ble bok av bloggen hennes.

  Sterkt skrevet, dette innlegget!

  SvarSlett
 23. Sitter med tårer i øynene sofsen,måten du skriver på en så utrolig flott.

  Må kjøpe boka,det er en bok jeg helt klart vil ha i bokhylla mi.

  masse klemmer til deg sofsen <3

  SvarSlett
 24. Du skriver så fin, samtidig er det så utrolig vondt.
  Ble så glad når jeg så du satt sammen med Eli Ann og familien til Regine.Det fortjener du virkelig.Boka har jeg bestilt, gleder meg samtidig som jeg vet at det blir vondt. Det er som du sier , så vondt og fint på samme tid.
  Vi kommer til å huske Regine for alltid, hun har satt dype spor ,og hjelper mange uten å være klar over det.

  SvarSlett
 25. Utrolig godt skrevet <3 Denne boken skal jeg helt klart kjøpe!
  Sender deg en godklem <3

  SvarSlett
 26. Denne boken skal jeg kjøpe i dag! Hun har vært til stor inspirasjon for meg når jeg var syk selv. Hun var fantastisk.

  Jeg finner ikke ord...

  SvarSlett
 27. Bra skrevet <3 Ha en fin dag!

  Håper Regine har fått fred.

  SvarSlett
 28. Utrolig fint skrevet!:)

  Kommer nok til å kjøpe den, ja

  SvarSlett
 29. Det var så utrolig trist i går på lanseringen, samtidig som det var fantastisk å vite at drømmen til Regine gikk i oppfyllelse, og å se hvor fin presentasjon den fikk. :)

  SvarSlett
 30. Uff, jeg blir så trist av å lese dette. Samtidig.. Jeg vet ikke hva jeg kan si. Jeg skal selvfølgelig kjøpe boka, for Regine var og er utrolig flink og dypt savnet hos mange. Jeg må bare få meg til bokhandelen først <3

  SvarSlett
 31. Du skriver så vakkert, Sofsen. Sitter her med tårer i øynene og klump i halsen. Jeg gleder meg til jeg får penger om noen uker, da vet jeg godt hva jeg skal bruke de på!

  SvarSlett
 32. Dette var gripende lesing. Virkelig. Du maler et bilde av noen vi ikke kjenner, og allerede føler man at man har en liten bit av henne inni seg. Hjertet mitt vokste av å lese dette, og jeg som alle andre blir pokka nødt til å kjøpe denne boka nå. Jeg tror Regine "sitter oppi hjørnet der" og smiler av det du skriver. Dette blir fort veldig personlig, men noen ganger er det en nødvendighet. Som sagt; gripende lesing.

  SvarSlett
 33. tilgodelappen min på bokhandelen skal så gå til det :)

  SvarSlett
 34. flott innlegg Sofie!
  Dette er ei bok jeg kommer til å lese!!
  xxx

  SvarSlett
 35. Boken til Regine dumpet ned i postkassen min igår. Nydelig <3

  SvarSlett
 36. Jeg har bestilt boka å på bokklubben, med de er utrolig treige, ser ikke ut som de har sendt den enda :( Men gleder meg til den kommer.. :)

  Ps, digger bloggen din :)

  Hilsen Anita.

  SvarSlett
 37. bra skrevet! Jeg har lyst til å kjøpe den boka=)

  SvarSlett
 38. Det var et rørende blogg-innlegg sofie,e ska absolutt kjøpe den. e godt å vite at Regine og hennes histore kommer te å leve evig gjennom boken hennes:)

  SvarSlett
 39. Nå gråt jeg en skvett.

  SvarSlett
 40. Åååh, så fint innlegg. Tårene triller.. Har bestilt boka, og ser fram mot å lese den. Blir så lett rørt av slikt, så gruer meg litt for å lese den også.

  SvarSlett
 41. Boklanseringa hørtes virkelig forseggjort og flott ut!

  Regine er nok fornøyd!

  SvarSlett
 42. Jeg gråt meg igjennom innlegget ditt. Utrolig fint skrevet. :-)

  SvarSlett
 43. Jeg fikk boken i går, og i dag var den lest ferdig! Fantastisk bok!!

  SvarSlett
 44. Hei igjen Sofsen!
  SOm vanlig skriver du så utrolig godt. Det er ikke bare Regine som var god tl å skrive, du er så fantastisk selv du! Jeg skjønner godt hvorfor dere to ble så gode venner! Nydelige jenter, begge to!

  Klem fra Heidi:o)

  SvarSlett
 45. Jeg gråter bare av å lese ditt innlegg jeg. Så jeg gruer meg litt til å lese boka, men samtidig gleder jeg meg. For Regine var og er ei jente som er beundringsverdig som få. ALLE burde ha den boka. Og om noen mangler gavetips til jul og bursdager vet jeg hva jeg skal anbefale. Ikke bare går deler av inntektene til en god sak, men Regines historie er en stor tankevekker for oss alle.

  OG, jeg må si du er heldig som har fått hilse på Gunhild Corwin. Idas dans er hjerteboka mi som jeg kaller den, og jeg beundrer Gunhild Corwin og hennes familie veldig. Vet ikke om du har lest bloggen til Gunhild, men det er bloggen til en veldig, veldig klok dame.

  Og du min venn, du er fantstisk. Og det vet jeg at Regine satt stor pris på.

  SvarSlett
 46. Jeg var første mann som fikk kjøpt den i den bokhandelen jeg var i i dag:D De måtte pakke opp masse esker bare for at jeg SKULLE ha den boka NÅ!!! :D gleder, og gruer meg til å lese den senere i natt...

  SvarSlett
 47. Boka blir min i løpet av dagaen. Du har vært flink Sofie! Regine hadde vært utrolig takknemlig!

  SvarSlett
 48. Jeg kjøpte boken dagen etter jeg fikk vite at den var ferdig. Forhåndsbestilte den på nettet. Gleder meg til den kommer i postkassen min. Håper bare jeg klarer å lese gjennom tårene...

  SvarSlett
 49. i morgen skal jeg innom bokhandleren og se om jeg kan få tak i den, eventuelt bestille den :D

  SvarSlett
 50. Gud som jeg gleder meg til å sitte med boken i hendene! Det blir som om en del av henne fortsatt eksisterer. Selvom jeg såklart har lest bloggen hennes (det var faktisk der jeg fant din fantastiske blogg) blir det trist å lese om alt hun opplevde igjen.

  SvarSlett
 51. Jeg blir fortsatt ufattelig trist av å tenke på at nydelige Regine, ikke er blant oss lenger. Jeg gikk tilfeldigvis innom bloggen hennes for et par dager siden, og leste gjennom noen innlegg, tårene rant nedover kinnene mine.

  Jeg virkelig gleder meg til å lese boka, selv om jeg nok sikkert kommer til å gråte meg gjennom den.
  Og selv om jeg aldri var så heldig å få møte Regine, så ble jeg kjent med henne gjennom bloggen. Vi fikk alle se den fantastiske og nydelige personligheten, og jeg tror nok det var tungt for alle da det begynte å gå mot slutten. Jeg husker jeg leste det siste innlegget hennes, og at jeg tenkte at dette kunne ikke være slutten..

  Det var ikke slutten, Regine lever videre i hjertene til oss alle, og boka bidrar til å holde henne nær oss.

  Jeg vet du har det godt der du er nå Regine<3

  Og jeg vet Regine setter stor pris på deg og den nydelige personligheten din Sofsen!

  SvarSlett
 52. Kjøpte boken i dag.
  Fulgte med på Regines blogg lenge.
  Innleggene hennes satte virkelig tankene i gang hos meg, og det har blitt en veldig fin bok :)

  Jeg kjenner meg dessverre en del igjen i det hun skrev om tiden før sykdommen.
  Hun skrev at hun aldri følte seg fornøyd med hvordan livet var akkurat der og da.
  Mens hun gikk på barneskolen gledet hun seg til ungdomsskolen, og når hun begynte på ungdomsskolen så hun frem til videregående.
  DA skulle alt bli bedre.

  Man må heller leve i nuet.
  Det skulle jeg ønske jeg fikk til bedre,
  og det prøver jeg virkelig. Og etter å ha lest innleggene til Regine, prøver jeg enda mer.

  Tenker på deg og familien til Regine. <3

  SvarSlett
 53. Kjempefint skrevet, du er så utrolig flink! Aldri glem det :) Regine ville nok vært veldig stolt av deg, og jeg kan ikke forestille meg hvor mye det måtte bety for henne å kjenne deg! Du kan være stolt av deg selv, og det du og Regine fikk oppleve sammen, er verdt å ta vare på <3

  Jeg har veldig lyst på boka, og skal kjøpe den så snart jeg får mulighet!

  SvarSlett
 54. Gråter bare jeg leser dette jeg! Må ha vært utrolig sterkt, men også utrolig fint å få være med i denne prosessen! boken skal jeg absolutt kjøpe etterhvert..

  Og jeg tror akkurat det samme som gunnhild sa - orker ikke å tro noe annet!

  SvarSlett
 55. Jeg, jeg, jeg, jeg, jeg.. Også enda litt mer JEG!!! Denne boka handler ikke om deg, ikke prøv å stjel oppmerksomheten hennes. Greit nok at dere var bekjente en gang i tiden, men la henne hvile i fred, og ikke ta på deg æren for å få flere lesere til å syntes synd på deg.
  du er helt sinnsykt selvsentrert,du kunne bare skrevet at boken hennes er kommet ut,ikke dra den så langt at når jeg leste innlegget ditt fant jeg over 50 JEG!! Du er så jævla taper SOFFSSEEN og lever på denne bloggen,hahhahahahhaha!
  Mine tanker går selvføgelig til Regines familie. Bra at det har kommet ut en bok om dette temaet,kan hjelpe mange mennesker..
  Og til slutt Sofsen, SKAFF DEG ET LIV, og ikke lev på andres...

  SvarSlett
 56. Hey di Anonym. Hva er greia med å sitte på andre siden av skjermen å tro at du er så forbanna tøff og skriver dritt med ett navn ANONYM?! Hun tar da ikke på seg ære for noe som helst. Hun var jo vennina til Regine for faen, må da få lov til å skrive hva hun vil om akkurat det her.

  Jeg synes du er en sterk person Sofie. Stå på!

  SvarSlett
 57. Anonym: Er du dum i huet ditt elns? Selvom Sofie bare møtte Regine én gang, er det ganske tydelig at jenta gjorde inntrykk. Det skjønner jeg jævla godt. Hele bloggen hennes gjorde et inntrykk på meg, selv om jeg aldri møtte henne engang. Det er forskjell mellom å bry seg om andre mennesker og å få ting til å handle om seg selv. Det er hennes bloggen, hennes følelser, hennes opplevelser. Hvor ofte tror du ikke at ordet "jeg" kommer opp da? Idiot.

  SvarSlett
 58. Hennes blogg* Hat på skriveleif D:

  SvarSlett
 59. Jeg fikk den i posten idag og har allerede begynt å lese den :-)
  gruer meg til å lese tekstene fra mammaen osv, kikka litt i boka og syns jeg så etter ord fra deg også, men kan liksom ikke lese dem først..

  jeg er iallefall kjempe glad for at Regine fikk sitt siste ønske oppfylt :)

  SvarSlett
 60. ingeborg 1522/4/10 20:40

  Jeg kjøpte den for noen dager siden, og har vært helt oppslukt i den. Det er så trist at hun er borte, deprimerende å lese boken når du vet at det fantastiske mennesket bak den ikke vil greie det... Allikevel har Regine utrettet mye, hun har ihvertfall endret tankegangen min helt! Hun har også oppmuntret folk til å bli blodgivere og donører. Skulle ønske fler var som Regine!

  SvarSlett
 61. Har lenge tenkt på å kjøpe boka til Regine, men har ikke kommet så langt. Men i dag bestilte jeg endelig boka :)

  SvarSlett
 62. I gårkveld byrja eg på boka etter å hatt den i bokhylla i nokre dagar.. og i ettermiddag var eg ferdig. Den gjorde verkelig enda meir inntrykk enn det blogglesinga gjorde, sjølv om den og er sterk. Veldig fint med bildene, dei private breva og utvalg av kommentarane, der er det gjort ein bra jobb. Kjem nok til å lese denne fleire gongar, men i første omgang skal eg låne den vekk til vennar som eg syns bør lese den. (Sjølv om dei gjerne bør kjøpe den med tanke på kreftsaka..)
  Boka har gjett meg mykje, og eg håpar og trur at fleire lar seg inspirere av motet, kjærleiken og realitetsoppvekkaren som Regine og kommentarar fortel om.

  Skreiv nettopp eit innlegg om boka på bloggen òg, så kanskje verdt å ta ein tur innom har du overskudd og tid. :)

  Imponerande arbeid, nok ein gang. Var noko slik eg hadde sett for meg.

  SvarSlett
 63. Har kjøpt boka, jeg elsker den!
  Regine er et stort forbilde for meg.
  Nå skriver jeg bokanmeldelse som vi har i lekse denne uka, så jeg skriver selfølgelig om
  Regines bok <3

  SvarSlett