27.12.08

En hyllest til Tetris.


18 kommentarer:

 1. Haha! Hvordan klarer du å holde deg alvorlig? Du er dritlættis.

  SvarSlett
 2. hahaha, nå lo jeg godt:D

  SvarSlett
 3. Haha, du er morsom!

  SvarSlett
 4. Haha, så hysterisk vittig.. ler meg ihjææl...

  Ha et festlig nyttår!!

  SvarSlett
 5. haha du er virkelig bare konge!! tetris var virkelig mer enn jeg trodde! haha!

  SvarSlett
 6. Du er bra lættis! Denne bloggen skal jeg lese videre altså! "Jeg kommer til å være i Tabloid og snakke om Tetris"

  SvarSlett
 7. Seriøst... trodde det var sånn halveis sant... helt til jeg kom på hva tetris faktisk er...
  *Rødmer*

  SvarSlett
 8. herregud du er tragisk

  SvarSlett
 9. jeg har ikke mye imot deg, prøver bare å gjøre deg en tjeneste.. det er idiotsik av de andre her å si at "det og det" er bra, bare for at du skal fortsette å drite deg ut. hvem er det du tror du er?? paris hilton? du har en forferdelig holdning på bildene, du ser hellt for jævelig fjortis ut.

  så please, om du skal blogge, så blogg om noe annet, alt du skriver er i bunn og grunn "SE PÅ MEEEEG!!" og jeg vet de fleste som leser er enige, de vil bare ikke si det, men det er dårlig gjort, for da fortsetter du bare å drite deg ut

  god jul
  hilsen venn som bryr seg

  SvarSlett
 10. Kjære anonym? Hvem er du? Du kaller deg selv en venn....? Jeg skjønner bare ikke hvorfor du bruker så jævlig mye tid og krefter på å såre Sofie. Sofie er en av mine aller alller aller nærmeste venner, og dette fortjener hun virkelig ikke! Så skjerp deg,grow up!HOLD DEG UNNA BLOGGEN HENNES!Du er tragisk, og du kan umulig ha det bra med deg selv. Så jobb med det istedenfor du. Begynn å respektere deg selv!

  Sofies blogg har inspirert så mange, mer enn du aner. Hva har du gjort da? "Det et er idiotisk av de andre her å si at det og det er bra..." Hvem er det DU tror du er? Ikke bland deg du. Hvis det er så jævelig vanskelig, hold deg unna nettet da!

  Får du abstinenser hvis du ikke har vært innom bloggen hennes? Får du ikke sove? Mister du matlysten hver gang du ikke rekker å slenge en drittkommentar? Jeg skjønner bare ikke hvorfor det er så vanskelig for deg å la Sofie være i fred.

  Fint at du bryr deg(not) men la heller Sofie ta kontakt med deg hvis hun trenger en som kan rakke ned på henne:)

  Vær så snill,vær så snill(sånn seriøst)move on. Kom deg videre.Get a life.

  Btw: Du bryr deg på en jævlig negativ måte.
  Btw2: Det er egentlig veldig synd på deg.

  Sandra

  SvarSlett
 11. er ikke sofie paris hilton? nå ble jeg skuffa.

  hahaha <3 teris..love it! anonym driter seg ut. har du hatt en blogg før anonym? det er ikke SÅ vanskelig å finne ut om kommentarene stadig popper opp fra samme ip-adressa om det skulle være tilfellet.

  SvarSlett
 12. kjære "Anon" du har vært innom bloggen før, men hvorfor? hvis du ikke kjenner henne. why bother?
  kjenner en liten bit av med føle med deg, men samtidig like at du kommer her og fortsetter å bygge opp ditt ego =) unner alle og enhver den.

  det er til min lille beundrelse at du har dukket opp her nå og da for å skrive en enkel setning.
  du har utrolig nok fått inn "du skal ikke tro du er noe" og "Jeg" i samme setning, da skal jeg gjøre deg en tjeneste og servere den en rykende fersk porsjon "copy pasta"

  jeg har ikke mye imot deg, prøver bare å gjøre deg en tjeneste.. du bare fortsette å drite deg ut. hvem er det du tror du er?? paris hilton?(drama queen) du virker hellt for jævelig fjortis ut.

  så please, alt du skriver er i bunn og grunn "SE PÅ MEEEEG!!" og jeg vet de fleste som leser er enige, de vil bare ikke si det, men det er dårlig gjort, for da fortsetter du bare å drite deg ut

  wow, det ligna veldig på din, med noen få editorial endringer får at en ikke blogger skal kunne ta det til seg =) God jul og strålende nyttår ^^

  SvarSlett
 13. Hahahahahahahaha. Stakkars person. Hahaha. Stå på, Sofsen. Eller vent, nå vet jo ikke du om jeg mener noe annet... Shit, anonym har avslørt oss alle...

  SvarSlett
 14. Jeg har virkelig ikke annet å si enn; BRILLIANT :D

  SvarSlett
 15. åååh, du er så kuuuuul! :D :D

  SvarSlett
 16. vet ikke hvor mange ganger jeg har sett denne nå=P
  den er bare så sykt lættis!!
  du virker dritkul!
  stå på videre=)
  hilsen meg=)

  SvarSlett
 17. Tetris? Er ikke det et spill a'?

  SvarSlett