10.12.08

Tale til...


... De som jobber på Carlings.


Hør her. Selv om søstera til venninna til kompisen til bikkja til oldermoren til barnebarnet til naboen din jobber på Carlings og gjør en flott figur, kan jeg virkelig ikke noe for at jeg er sliten i ørene etter bare ett minutt inni butikken.

Er det bare jeg som reagerer på at de ansatte hos Carlings stalker deg inn i prøverommet? Er det bare jeg som føler at de anstrengt spyr ut komplimenter, som du innerst inne vet har blitt sagt allerede tjue minutter før, til en annen person; "Den buksa sitter jo som et skudd! Jeg har aldri sett noen kle den buksa SÅ bra som du gjør!!!" Og selv ser jeg at jeg likner en punktert kalkun med hoftebrudd, og jeg hadde vært finere i en søppelsekk.

"Selv har jeg den buksa i både svart, grå og lilla", sier en gestikulerende, hyperaktiv kjekkas med smør i sleiken, glimt i øyet, provisjon på hjernen og svensk i kjeften. Carlingsansatte har en påfallende tendens til å opplyse om garderoben sin. For all del, det er nydelig å gå frem som et godt eksempel - det er jo helt klart at de kun forteller dette for å redegjøre om hvorvidt buksa krymper, hvor mye genseren skal vaskes på, og om Björn Borg-boxere er kreftfremkallende eller ei.

Jeg har et ønske. Jeg har et ønske om at jeg i fremtiden skal slippe å liste meg så stilt på tå, når jeg skal inn på Carlings. At jeg skal slippe å nærmest gjemme meg blant klesstativ for å være i fred. Jeg skulle ønske at dersom jeg tar turen innom Carlings, så kan jeg få titte i fred. Helst uten å bli avbrutt av innpåslitne selgere som kamuflerer sitt ekstreme intimbehov med at de selvfølgelig bare er ute etter å hjelpe kunden.

Siden kunden alltid har rett, håper jeg at ønsket mitt blir innfridd. På forhånd takk.

32 kommentarer:

 1. haha! wørd:D jeg tror du har forstått hvorfor jeg hater og shoppe:P elsk<3<3

  SvarSlett
 2. du! kommer du på msn ellerno kanskje? har ikke tlf:P

  SvarSlett
 3. Fantastisk Sofie! Du er ikke alene, har ikke vært på Carlings på over et år nå, er så jævla dritt lei av Carlings-mongoer!
  - Fiona

  SvarSlett
 4. hahhaha..fy faen så genialt!hahahah!Helt enig jeg ass:D

  SvarSlett
 5. De som jobber på carlings blir pushet av sjefene sine for å ha høy ppk (Plagg Per Kunde)

  Jeg har alltid hatet de litt fordi alle som jobber på carlings alltid er så kule og heite (spesielt guttene), og samtidig lurer meg til å ende opp med tusen klær, men etter at jeg fikk vite dette synes jeg heller mere synd på dem.

  SvarSlett
 6. Ja, jeg vet det der. Og det er bare latterlig.

  Men ja, jeg får jo nesten dårlig samvittighet hvis jeg ikke kjøper noe... Men altså, de blir ikke tvunget til å jobbe der!

  SvarSlett
 7. ja, det er bare du som tenker sånn, herregud

  SvarSlett
 8. Anonym: Det virker ikke sånn :)

  SvarSlett
 9. ingen andre som skriver flere bind om det ihvertfall :)

  SvarSlett
 10. Hvordan visste du at jeg holder på med en roman vedrørende Carlings? Og det er flott å se at du skjønte innlegget var satt på spissen :) EQ er godt å ha! ;)

  SvarSlett
 11. metafor...

  SvarSlett
 12. hahahaha, i love you <3

  SvarSlett
 13. Det jeg egentlig kom innom for å si var "takk for kommentar og veldig kul blogg"
  Det som ble mer naturlig å si er: ÆÆÆÆÆH shit shit shit, sjekk det siste innlegget på bloggen min! Kanskje ikke nødvendig å fortelle deg at jeg er skummelt enig. Bokstavelig talt litt creepy :P

  SvarSlett
 14. haha, nok et genialt innlegg på sofsen.blogspot.com! hun eller han, mest sannsynlig hun, spør du meg (siden jenter er forferdelig flinke til å tråkke hverandre ned), som utgir seg for å være anonym her oppe, virker jo helt dust. kanskje hun jobber på carlings, og følte seg for truffet :D stå på, sofsen! hilsen anonym, men som ikke er frekk :P

  SvarSlett
 15. ps! digger måten du svarer denne anonym på også. du er som jeg skrev i den andre kommentaren her: genial!

  SvarSlett
 16. LÆTTIS innlegg!!!!!!!!

  SvarSlett
 17. positivt assa!

  SvarSlett
 18. Haha, så bra. Er så enig.

  SvarSlett
 19. Haha, vi er enige her!
  Når det gjelder handling av klær
  I fred og ro vi vil være
  Uten ansatte som er sære
  Kanskje jeg skal gjøre det bedre ved å ta jobb der!?

  Genialt Sofz.. Har tenkt på det så mange ganger selv. Faktisk flere ganger jeg dropper å gå inn i butikken fordi jeg synes det er så flaut. Føler jeg meg ikke fresh en dag så holder jeg meg unna. Det blir for flaut.

  SvarSlett
 20. Haha, de er jo gal noen av de. Er fint å få kjøpe klær uten at de sitter på skuldrene dine inne i prøverommet. De ser jo ut som om de helst vil bli med inn, er det noe de lærer når de skal begynne å jobbe der? Følg etter kunden overalt.. Nei, la meg handle i fred, så skal eg heller si fra dersom eg trenger hjelp.

  SvarSlett
 21. Silje: Haha, du har skjønt det!

  SvarSlett
 22. Yo. Ekstrahjelp på Carlings. I molde er vi ikke sååå innpåslitne, vil jeg si til mitt forsvar ;-)

  SvarSlett
 23. Der fikk du sagt det! Jeg kjenner meg så godt igjen, det verste jeg vet er når de følger etter meg mens jeg går rundt å ser på klær for så å stå å vente på meg utenfor prøverommet. "Passer den?" "Hva synes du?" "Den var jo bare rålekker!".

  SvarSlett
 24. Nok en Silje som har skjønt det!
  Nora: Takk!

  SvarSlett
 25. jeg elsker piercingen din! råsexy!!

  SvarSlett
 26. bwt; hva slags øyensminke bruker du?

  SvarSlett
 27. Kunne ikke vært mer enig. har tenkt akkurat det samme mange ganger.

  SvarSlett
 28. Helt enig med deg :) Har faktisk ikke handlet på Carlings på kjempe lenge, nettopp fordi at jeg ikke trenger en brå-kjekk, høylytt carlings jente/gutt hengende i prøveroms forhenget når jeg prøver klær... De er et eget folk.. Makan tell maaaas a gitt!

  SvarSlett